Nieuwbouw & renovatie:

Kies voor ervaring.

Je bent recent de trotse eigenaar van een nieuwbouw-woning of je bent zinnens om jouw woning te renoveren en je bent op zoek naar een erkende aannemer voor de elekriciteitswerken, dan is BVBA-CARDON graag je professionele partner.

Elektriciteiswerk voor nieuwbouw uitbesteden aan een vakman is een slimme zet. Wanneer u kiest voor BVBA-CARDON, dan kiest u niet alleen voor een aantrekkelijke prijs-kwaliteit maar u kiest bovendien voor een betrouwbare partner die over meer dan 20 jaar ervaring beschikt. Wij zorgen bovendien voor een vlotte werf-oplevering, volledig volgens planning en binnen het afgesproken budget.

Orde, netheid en veiligheid staat centraal.

BVBA-CARDON heeft in de loop van de jaren een reputatie opgebouwd waar orde en netheid centraal staat. Een ordelijke werkomgeving is niet alleen efficiƫnt, het komt ook de veiligheid op de werf ten goede. Evenzeer is de veiligheid van uw elektrische installatie primordiaal belang. Er moet rekening gehouden worden met de wettelijke vereisten, reglementen, veiligheidsvoorschriften en keuringen. BVBA-CARDON heeft een ruime ervaring in deze materie.

Uitgebreid overleg en advies.

Wij assisteren en begeleiden u als klant in uw onderneming op vlak van uw elektriciteitsvoorziening. Het juiste advies is goud waard. BVBA-CARDON kan u verrijken met een eigentijdse en moderne visie dewelke finaal uw comfort en energiefactuur ten goede zal komen. Wij zijn op de hoogte van de allerlaatste nieuwe technieken en technische snufjes die momenteel op de markt zijn.